Milanesas de res empanizadas al horno
Hey everyone, it's John, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Milanesas de res empanizadas al horno. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Milanesas de res empanizadas al horno is one of the most popular of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes delicious. Milanesas de res empanizadas al horno is something that I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Milanesas de res empanizadas al horno, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Milanesas de res empanizadas al horno delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Milanesas de res empanizadas al horno is 10 milanesas aproximadamente. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Milanesas de res empanizadas al horno estimated approx 30 minutos.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Milanesas de res empanizadas al horno using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.
Una de las primeras cosas que cociné fueron milanesas. Es que en mi casa siempre fueron el pan de cada día, y de recién casada era un clásico comprar un kilo hacerlo de jalón y luego congelarlo en bolsitas en porciones para dos. Pero más allá de eso para mi alguien que prepara una milanesa para uno es algo muy parecido al amor ❤️ jejej porque si bien son muy sencillas, y una de las #recetasparanovatos , llevan su trabajito, hay que pegarles bastante 🥊 para que queden bien empanizadas y suelo llenar toda la cocina de pan molido. Pero les aseguro que valen cada bocado!
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Milanesas de res empanizadas al horno:
- 1 kg milanesa de res (bola o pulpa negra)
- 200 gr pan molido
- 3 dientes ajo picados pequeños
- al gusto perejil picado (fresco o seco)
- al gusto sal
- 2 huevos
- c/n aceite
Instructions to make to make Milanesas de res empanizadas al horno
- Batir ligeramente los huevos. Salar la carne. Agregar la carne, el perejil y el ajo al bowl. Mezclar bien todo para que la carne tome le sazón. Colocar el pan molido en una charola.
- Sacar la carne de la mezcla y dejar que escurra el exceso de líquido. Colocar sobre el pan rallado. Luego viene la parte que yo hago con el puño jeje quien sabe por qué, pero golpeo la carne para que se pegue bien el pan. Y luego hago lo mismo por el otro lado. Reservo. Aquí es el punto si quieren congelarlas. Sólo guardas en una bolsa resellable las porciones que gustes y se descongelan muy rápido o incluso puedes cocinarlas congeladas.
- Agregar un poco de aceite en una charola y poner las milanesas. Luego darlas vueltas, para que queden con aceite de ambos lados. También si gustas puedes poner más aceite por encima. Cocinar unos 10 minutos por lado (o hasta verlas doradas) en un horno precalentado a unos 200º C (puede ser eléctrico o a gas). Yo al sacarlas las coloco sobre una servitoalla para que absorba el exceso de aceite.
- Disfruta con una ensalada fresca!
As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adapt your diet regimen to your individual preferences with time. Whether you want to offer a recipe that utilizes less or more active ingredients or is a little basically zesty, you can make basic modifications to attain this goal. In other words, start making your dishes promptly. When it comes to basic food preparation abilities for newbies you do not require to learn them yet only if you understand some basic cooking methods.
This isn't a total overview to fast and simple lunch dishes however its great food for thought. Hopefully this will get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up for this special food Easiest Way to Make Perfect Milanesas de res empanizadas al horno. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment