Sopa wonton y fideo de arroz

Sopa wonton y fideo de arroz

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Sopa wonton y fideo de arroz. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Sopa wonton y fideo de arroz is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes delicious. Sopa wonton y fideo de arroz is something which I have loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Sopa wonton y fideo de arroz, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sopa wonton y fideo de arroz delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Sopa wonton y fideo de arroz is 12 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Sopa wonton y fideo de arroz using 27 ingredients and 20 steps. Here is how you can achieve it.

La semana pasada se realizo un duelo de cocineros varones en mi familia, donde cada quien presentó lo mejor de su repertorio sobre el tema de comida oriental. Yo elaboré una variante muy rica de la sopa de wonton china que a todos agradó por ser de sabores bien definidos, pero sutiles y en armonía.

Se realiza en 3 fases, el orden es importante.

Ingredients and spices that need to be Get to make Sopa wonton y fideo de arroz:

  1. Para el wonton:
  2. 200 gramos harina de trigo extrafina
  3. 100 gramos harina de arroz extrafina
  4. 1 huevo entero
  5. 50 mililitros agua fría
  6. 3 gramos sal fina
  7. 1/4 cucharadita aceite de ajonjoli
  8. 200 gramos fécula de maíz
  9. Para el relleno de wonton:
  10. 1 pechuga de pollo de 1.5 kilos, cocida y desmenuzada
  11. 250 gramos queso doble crema
  12. 1/4 de cebolla finamente picada
  13. 1 diente ajo finamente picado
  14. 1 cm jengibre fresco finamente picado
  15. 1/4 cucharadita aceite de ajonjolí
  16. Para la sopa:
  17. 2 litros caldo de pollo sazonado (ajo, cebolla, sal, pimienta)
  18. 6 nidos de fideo de arroz chino
  19. 1 cebolla grande en plumita
  20. 4 dientes ajo finamente picados
  21. 4 cm jengibre limpio
  22. 2 cucharadas aceite de ajonjoli
  23. 1 lechuga orejona mediana picada en julianas
  24. 300 gramos tofu muy firme en cubos de 1cm de lado
  25. 4 cucharadas salsa de soya oscura
  26. 2 litros agua simple
  27. Sal y pimienta para corregir

Steps to make to make Sopa wonton y fideo de arroz

  1. Para la masa de wonton:
  2. Mezcle las harinas, sal, huevo, aceite y agua hasta que tenga una masa compacta.
  3. Trabaje la masa como si fuera a hacer pan hasta que se haga elástica. Deje reposar por al menos 30 minutos en un lugar fresco.
  4. Cubra la mesa con fécula y estire la masa hasta 3 milímetros de grosor. Corte cuadrados de al menos 7 cm de lado. Cubra con más fécula y reservelos.
  5. Para el relleno de wonton:
  6. Mezcle el pollo con la cebolla, ajo, aceite y el queso hasta formar una pasta. Reserve.
  7. Armado de wonton:
  8. Tome un cuadro, deposite 1/2 cucharada en una bolita y cierre la masa como formando saquitos, apretando arriba para que no se abran. Reserve.
  9. Ponga una vaporera a alta temperatura. Coloque los wonton sobre papel encerado y cueza a vapor por 8-10 minutos. Revise si ya están firmes y no se pegan. Saquelos y dejelos enfriar. Reserve.
  10. Para la sopa:
  11. Sofría la cebolla, el ajo y 1/5 cm de jengibre finamente picado hasta que transparente. Añada el caldo y espere a que hierva.
  12. Hidrate por 20 minutos los fideos en agua fresca hasta que ablanden.
  13. Añada el agua restante a la sopa y espere que vuelva a hervir.
  14. Añada el resto del jengibre cortado en lajas de 1/2 cm de grosor.
  15. Escurra y añada los fideos, la lechuga, el aceite y la salsa de soya. Deje hervir por media hora a fuego medio.
  16. Corrija sazón con sal y pimienta y añada el tofu en cubos.
  17. Servicio:
  18. Recupere las lajas de jengibre y eliminelas.
  19. Sirva un tazón lleno de sopa con fideos. Al momento de poner en la mesa, agregue algunos wonton y deje que reblandezcan antes de comer.
  20. Disfrute caliente.

As your experience and confidence expands, you will discover that you have a lot more natural control over your diet and also adapt your diet plan to your personal tastes with time. Whether you want to offer a dish that utilizes less or more active ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make easy changes to accomplish this objective. In other words, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to standard food preparation skills for novices you don't require to discover them however only if you grasp some simple cooking methods.

This isn't a complete guide to quick and very easy lunch recipes however its good food for thought. With any luck this will obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Easiest Way to Make Favorite Sopa wonton y fideo de arroz. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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