Sal con hierbas

Sal con hierbas

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Sal con hierbas. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Sal con hierbas is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is simple, it's quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. They are fine and they look fantastic. Sal con hierbas is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Sal con hierbas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sal con hierbas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Sal con hierbas using 3 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

Cumpliendo con el #desafío donde Puli @poramoralhambre me nominó, aquí presento mi receta😊.
Siempre nos recomiendan no usar tanta sal para sazonar nuestros platillos o cuando sentimos que nos falta sabor en lo que nos han servido porque el sodio es malo para nuestro corazón. Una manera que encontré para evitar tanta sal fue mezclarle sabores de hierbas, las que sean de la preferencia de cada quien, puede ser una sola o mezcla de ellas. Aquí les comparto cómo hacerlo, es muy sencillo pero tarda en obtener el producto final.
#porunmundomejor

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Sal con hierbas:

  1. 1/2 taza sal de mesa (yo usé rosa)
  2. 2 tazas hierbas frescas (hojas de apio, cilantro, perejil, albahaca)
  3. c/n agua

Instructions to make to make Sal con hierbas

  1. Enjuagar las hierbas, no es necesario deshojar a menos que los tallos sean muy fibrosos. Picar las hierbas, no es necesario que sea muy fino. Yo usé tanto tallos como hojas de apio y los tallos sí los piqué muy pequeño.
  2. Poner al fuego las hierbas con agua que no las sobrepase que hiervan por unos 2 min a que se suavicen.
  3. En un plato o charola poner la sal en un plato o charola. Dejar que se enfríen las hierbas, si quedaron con mucho líquido ponerlo en un frasco aparte. Agregar las hierbas a la sal de modo que quede sólo húmeda, no debe quedar con exceso de líquido revolvemos y extendemos. La dejamos hasta el día siguiente a que empiece a secar.
  4. Al día siguiente removemos y agregamos del líquido sobrante sin que quede encharcado, sólo a que vuelva a quedar húmedo. Este procedimiento lo hacemos hasta que terminemos el líquido, lo podemos hacer por la mañana y por la noche.
  5. Continuamos removiendo día a día hasta que queda completamente seco todo.
  6. Va a quedar muy tosca, podemos ponerla en un molinillo de sal gruesa o ponerla en la licuadora para afinarla y pasarla a un frasco para que la usemos. Espero les sea útil 🐬💞

As your experience and also confidence expands, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your individual tastes in time. Whether you want to serve a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make simple changes to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you don't need to learn them yet just if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a full overview to fast and also easy lunch dishes yet its great something to chew on. Hopefully this will obtain your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Quick Sal con hierbas. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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